На волинських дорогах встановили додаткові дорожні знаки

0
3
На волинських дорогах встановили додаткові дорожні знаки
На дорогах Волині державного значення завершили встановлювати дорожні знаки з обмеженнями для руху великовагових авто.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг в області Юрій Ришкевич розповів, що вчстановили 24 нових знаків.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Міст біля села Дерно. Його збудували в 1906-му році, - розповідає заступник начальника Служби автомобільних доріг в області Юрій Ришкевич. Біля нього встановили знаки, які обмежують проїзд машин вагою більше 40 тонн.

«Експлуатуються мости, більшість з яких, збудували у довоєнний час. Термін експлуатації підходить до критичного», – пояснює дорожник.

На дорогах державного значення є 180 мостів, 157 30 років не мали капремонту. І мості 4 стану – таких 17, на 8 провели ремонти, підвищили експлуатаційну спроможність, на 12 ставимо такі дорожні знаки, щоб попередити водіїв про максимальне навантаження на мости.

Дорожник каже, що в області стан мостів перевіряють щомісяця, аварійних немає. За його словами, цьогоріч на ремонт мостів витратили 12,8 млн. гривень, наступного запланували використати 30 млн.

"Цього року найбільший штраф за перевезення отримав водій з Шацька - 8 тисяч 300 євро, це майже двісті тридцять тисяч гривень", - розповідає начальник управління Укртрансбезпеки у Волинській області Віталій Конончук.

«На сьогодні виявили 334 порушники, які перевозили габаритно-ваговий контроль. Загальна сума санкцій 132 тисячі євро. На сьогодні сплачено за проїзд порушниками 1,132 млн. грн. Накладається і адміністративно-господарський штраф, це сума загальна 2,615млн., з них сплатили 2,11 млн.», – розповів він.

За словами дорожника, нині формують план рейдів з поліцією на дорогах місцевого значення, по яких вантажівки оминають пункти зважування машин.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні