Депутати звернулися до прем'єра щодо ремонту дороги Луцьк–Дольськ

1
-1
Депутати звернулися до прем'єра щодо ремонту дороги Луцьк–Дольськ
Депутати Волиньради звернулися до прем'єр-міністра України Олексія Гончарука з проханням включити автомобільну дорогу Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Дольськ до завдань і заходів Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки.

Звернення ухвалене на 25-й сесії Волинської обласної ради 24 жовтня, а оприлюднене на сайті ради 31 жовтня.

Депутати звертають увагу на незадовільний стан покриття та дорожню інфраструктуру.

Зазначають, що Р-14 – це регіональна автомобільна дорога державного значення, якою щодня жителі п᾽яти районів Волинської області доїжджають до Луцька.

Варто зазначити, що шлях веде до пункту пропуску через державний кордон України на кордоні з Білоруссю – «Дольськ». Щодня тут перетинають кордон сотні білорусів та українців. Також усі основні вантажоперевезення та пасажиропотоки зосереджені саме по трасі Р-14.

«Просимо Вас, Олексію Валерійовичу, використати всі доступні Вам інструменти, щоб забезпечити належний рівень транспортної інфраструктури в поліській частині Волинської області, активізувати роботу дорожньої служби та вирішити проблему безпеки й комфорту автомобілістів, пасажирів, перевізників та звичайних жителів краю, які щодня їдуть до селищ та міст за певними послугами, а також, щоб забезпечити належні умови для оперативного доїзду екстрених служб в сіл та селищ, де вони вкрай необхідні», – йдеться у зверненні.

Зокрема, обранці громади просять прем'єра посприяти у наступному:

1) внести зміни до постанови Кабінету Міністрів України від
21.03.2018 року № 382, доповнивши перелік завдань та заходів з виконання Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки капітальним ремонтом автомобільної дороги Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Дольськ;

2) при плануванні видаткової частини Державного бюджету України на 2020 рік передбачити необхідне фінансування на капітальний ремонт автомобільної дороги Р-14;

3) забезпечити належний контроль за використанням коштів та якістю технологічного виконання ремонтних робіт автомобільної дороги Р-14.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сотні перевантажених фур зі щебенем,які там постійно їздять,все одно зведуть той ремонт нанівець
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні