Розпочали реорганізацію Прилуцької сільської ради

0
1
Розпочали реорганізацію Прилуцької сільської ради
Розпочали реорганізацію Прилуцької сільської ради. Уже створили комісію з реорганізації Прилуцької сільської ради, головою якої призначили виконувача обов'язків старости новоствореного округу Валентина Арчибасова.

Про це повідомили на сайті Луцької міськради.

Під час засідання виконавчого комітету розглянули та підтримали проєкти рішень “Про утворення комісії з реорганізації Прилуцької сільської ради”, “Про затвердження переліку документів”, “Про затвердження опису гербової печатки виконавчого комітету міської ради №1”, які пов’язані із об’єднанням міста Луцька та Прилуцької сільської ради.

Як повідомила директор юридичного департаменту Наталія Юрченко, у зв’язку з завершенням процесу приєднання згідно Закону України “Про добровільне об’єднання територіальних громад”, повноваження Прилуцької сільської ради як представницького органу були припинені 30 жовтня 2019 року, з того моменту, коли на сесії Луцької міської ради було прийнято рішення про утворення Прилуцького старостинського округу.

Тож утворено комісію з реорганізації Прилуцької сільської ради, головою якої призначили виконувача обов'язків старости новоствореного округу Валентина Арчибасова. При цьому бюджети обох територіальних громад будуть виконуватися окремо, до кінця бюджетного року.

Також було затверджено перелік документів, які будуть видаватися у Прилуцькому старостинському окрузі, виготовлення гербової печатки та трудового штампу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні