У місті на Волині шукають директора «Бізнес-Центру»

0
-2
У місті на Волині шукають директора «Бізнес-Центру»
Володимир-Волинський фонд підтримки підприємництва «Бізнес-Центр» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора фонду.

Про це інформують на офіційному сайті міста, повідомляє "Буг".

Основні напрями діяльності:

- Ініціює та бере безпосередню участь у розробці та реалізації програм економічного та соціального розвитку міста, сприяння розвитку малого і середнього підприємництва, спрямованих на розвиток підприємництва.

- Організовує процес підвищення рівня бізнес-освіти суб`єктів підприємницької діяльності в тому числі проведення семінарів, консультацій, зустрічей за «круглим столом», із залученням відповідних спеціалістів.

- Консультує, надає рекомендації та практичну допомогу суб`єктам підприємницької діяльності з питань ведення підприємницької діяльності, планування, управління тощо.

- Організовує заходи по підготовці, перепідготовці, підвищенню кваліфікації кадрів для малого та середнього підприємництва.

- Здійснює інформаційне забезпечення, облік та аналіз потреб, можливостей залучення фінансових ресурсів, ефективності використання вітчизняних та іноземних інвестицій і кредитів, іншої фінансової та технічної допомоги, що спрямована на розвиток малого і середнього бізнесу, підтримку вітчизняного товаровиробника.

- Бере участь у реалізації міжнародних програм, що фінансуються іноземними фондами, що здійснюють свою діяльність як на території України, так і за її межами. Готує та подає проектні заявки з питань підприємництва в рамках грантових програм.

- Бере участь в організації та проведенні виставок, ярмарків, симпозіумів, аукціонів та інших заходів рекламного характеру для підтримки розвитку підприємництва.

Відповідно до порядку часткового відшкодування з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб`єктами підприємництва для реалізації інвестиційних проектів надає фінансову підтримку підприємництву через уповноважені банки, які визначаються ФПП «Бізнес-Центр» на конкурсній основі.

Бере участь у пошуку та залученню на територію індустріальних (промислових) парків підприємств-учасників, забезпечує консультативний супровід учасників індустріальних (промислових) парків.

Проводить інші види діяльності, що не суперечить чинному законодавству України, взаємодіє з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами і організаціями України та іноземних держав.

Кваліційному вимоги:

- Вища освіта,
- Стаж роботи не менше 3 років.
- З документами, які необхідно подавати можна ознайомитись на сайті Володимира-Волинського.

Документи приймають до 17:00 5 листопада або на електронну адресу ekonomika.volodymyr@gmail.com.

Довідки за телефоном: (03342) 3-57-09.

Проведення конкурсу відбудеться 8 листопада 2019 року об 11.00 год за адресою: вул. Данила Галицького, 5, м. Володимир – Волинський, 44700.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні