Між Нововолинськом та Володимиром завершують ремонт дороги. ФОТО

0
2
Між Нововолинськом та Володимиром завершують ремонт дороги. ФОТО
31-го жовтня на відрізку дороги державного значення Р-15 між містами Володимир-Волинський та Нововолинськ продовжили роботи з нанесення розмітки, які розпочали ще минулого тижня. В планах цьогоріч ще встановити бар’єри.

У вересні-жовтні 2019-го року завершили вкладати верхній шар асфальтобетонного покриття. Замовник робіт – Служба автомобільних доріг у Волинській області, виконавець «Луцькавтодор-сервіс», - передає Буг.

За словами Анатолія Посполітака, керівника служби автомобільних доріг у Волинській області, окрім завершення вкладання асфальту на ділянці дороги між Володимиром і Нововолинськом підсипали грунтом узбіччя, розпочали наносити осьову розмітку.

Найближчим часом планується завершити роботи з нанесення розмітки, облаштувати бар’єрне огородження на небезпечних ділянках дороги.

Щодо облаштування майданчика для вагового комплексу, розповів Посполітак, то з цим доведеться почекати, адже коштів поки не вистачає. Першочергово було вирішено провести роботи, які потрібні задля безпечного руху транспорту на ділянці.

“Виходячи з фінансування наявного і враховуючи економію, яку досягли підрядники в процесі виконання робіт, ми визначили, що в першу чергу необхідно перекрити все шаром асфальтобетону, влаштувати розмітку і бар’єрне огродження. Так от розмітку вони вже осьову пробивають, лишилася крайова розмітка ну і ще бар’єрне огородження”, – розповів БУГу Анатолый Посполітак.

Нагадаємо, що на завершення усіх запланованих на діляці дороги робіт не вистачало 30,5 мільйонів гривень.

Зазначимо, що ремонт розпочали за рахунок коштів митного експерименту, а потім продовжили фінансувати із дорожнього фонду.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні