Молодій лучанці терміново потрібна операція на головному мозку

0
3
Молодій лучанці  терміново потрібна операція на головному мозку
Потрібна допомога 24-річній лучанці, в якої виявили пухлину головного мозку. У дівчини немає родини. Її вдочерили, а два роки тому померла мама від онкозахворювання. Батько не допомагає доньці. Юлію потрібно транспортувати в Київ на операцію. На це потрібні кошти.

Про допомогу у зборі коштів на лікування Юлії звернулася директорка медичної Волинської обласної лікарні "Хоспіс" Рабченюк Наталія.

24-річна лучанка Юлія Чижевська скаржилася на нудоту, блювоту, запаморочення, неможливість самостійно ходити.
Невропатологом була скерована в Луцьку міську клінічну лікарню на обстеження, де, за результатами МРТ, у неї виявили пухлину.

Пацієнтку перевели в нейрохірургічне відділення, однак прооперувати Юлію в умовах цього медзакладу можливості немає через відсутність спеціального мікроскопа.

Нейрохірурги з київської лікарні «Феофанія» очікують пацієнтку на консультацію якнайшвидше і наголошують, що операція необхідна в найшвидші строки, адже пухлина перекриває відтік ліквора зі шлуночка в спинномозковий канал.

Лікування дороге, а в Юлії, на жаль, нема родини. Юлія Чижевська була вдочерена. Два роки тому вона втратила маму, яка померла від онкологічного захворювання. Батько зловживає алкоголем і не допомагає доньці. З родини у Юлії – тільки тітка та двоюрідний брат, які не мають великих заробітків та не можуть фінансово забезпечити лікування дівчини.

Транспортувати Юлію до Києва потрібно каретою швидкої допомоги з
супроводом. Це – приблизно 10 тисяч гривень. Також необхідно зібрати кошти на дороговартісне обстеження та лікування.

Фінансова допомога: номер картки 5168 7573 9600 8635 Чижевська Юлія Андріївна

Усіх небайдужих просять долучитись до порятунку життя Юлії
Чижевської!

Результати МРТ та довідку з Луцької міської клінічної лікарні.
Результати МРТ та довідку з Луцької міської клінічної лікарні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні