--> В ексдружини нардепа з Волині викрали авто: з'явилося відео | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В ексдружини нардепа з Волині викрали авто: з'явилося відео

0
1
В ексдружини нардепа з Волині викрали авто: з'явилося відео
Ексдружина нардепа з Волині Ігоря Гузя Оксана Зварич опублікувала відео, як злодій на її викраденому авто виїхало через с. Зубра.

Відео з камер спостереження вона опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуці.

Нагадаємо, у Львові в директорки культурного центру "Палац Гната Хоткевича" Оксани Зварич, яка раніше була дружиною нардепа з Волині Ігоря Гузя, викрали автомобіль.

Інцидент трапився близько 1:00 у середу, 30 жовтня, на вулиці Скрипника у Львові. Невідомі особи викрали авто марки "Хюндай Соната", сірого кольору. Державний номер: #АС0280ВН.

"Є відео, як авто приблизно о 00:50 (час на камері не співпадає з реальним +1:11) 30 жовтня 2019 року виїхало через с.Зубра і напевно потрапило на об'їзну. Шанси, що воно досі у Львові чи області рівно такі ж, як і ті, що воно може бути вже будь-де по Україні... Вірю в силу фб і що всі разом ми зможемо його знайти!" – пише Оксана Зварич.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні