На трасі Київ-Ковель-Ягодин – аварія: на місці працювали рятувальники

0
17
На трасі Київ-Ковель-Ягодин – аварія: на місці працювали рятувальники
У Сарненському районі на трасі Київ-Ковель-Ягодин зіткнулись Ауді та вантажівка. Рятувальники надавали допомогу працівникам поліції на місці ДТП.

Про це повідомляє "Рівне Вечірнє".

Сьогодні о 08:09 ранку на спецлінію "101" надійшло повідомленням про ДТП за участю легкового автомобіля Audi A2 та вантажного автомобіля Сканія на автодорозі Київ-Ковель-Яготин поблизу села Констянтинівка. У результаті пригоди легковий автомобіль з"їхав у кювет.

Для надання допомоги було направлено рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни. Працівники ДСНС за допомогою ручних ножиць для різання електропроводів знеструмили автомобіль та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

Водійку легкового автомобіля каретою швидкої допомоги було доставлено до медичного закладу. Її нині обстежують лікарі.
Причину ДТП встановлюють поліційські. До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 8 рятувальників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні