--> Якою в Україні буде цьогоріч головна новорічна ялинка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Якою в Україні буде цьогоріч головна новорічна ялинка

0
4
Якою в Україні буде цьогоріч головна новорічна ялинка
Більшість киян виступають проти цільної новорічної ялинки через небажання спилювати дерево.

Про це у коментарі кореспонденту УНН розповів президент проєкту Folk Ukraine Ігор Добруцький,– повідомляють Українські національні новини.

"Ми більше схиляємося до ялинки з гілок, ніж до цільної, через те, що містяни останнім часом просять або штучну ялинку, або з гілок, але ні в якому разі не цільну. Ми робили опитування, більшість містян схиляються до набірної ялинки, щоб не забирати життя у дерева, у ті часи, коли екологія і так порушена. Тому, ми також більше схиляємося до цього", - розповів він.

Добруцький також зазначив, що деякі люди самі пропонують ялинки, які не в змозі утримувати.

"Але є варіанти, коли люди самі звертаються та говорять, що вони мають у приватній власності ялину, та вони хочуть її подарувати. Ми не зрізаємо, ми не замовляємо - у людей вона є, і вони хочуть подарувати, тому що на своїй території вони більше не можуть її утримувати, вона небезпечна для житла та життя, якщо дуже величезна", - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні