У Ківерцях посеред вулиці невідомий вдарив чоловіка пляшкою по обличчю

0
1
У Ківерцях посеред вулиці невідомий вдарив чоловіка пляшкою по обличчю
7 серпня в Ківерцях поблизу «Укрпошти», що на вулиці Шевченка, п’яний чоловік без будь-яких на те причин завдав скляною пляшкою удар по обличчю іншому чоловіку. Внаслідок цього пляшка розбилася та заподіяла останньому тілесне ушкодження у виді підшкірної гематоми обличчя справа, а розбитими краями пляшки потерпілому заподіяно тілесні ушкодження у вигляді різаної рани правого плеча.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду, - пише ІА "Конкурент".

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину в злочині визнав повністю та щиро розкаявся.

Тож у результаті суд ухвалив визнати його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство), призначивши покарання у виді 4 років позбавлення волі.

На підставі ст. 75 та 76 КК України звільнити від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 3 років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні