У Луцьку відбудуться змагання з кіберспорту*

0
-2
У Луцьку відбудуться змагання з кіберспорту*
2-3 листопада локальні відбіркові змагання Get in Pro відбудуться у Луцьку на Force Arena.

Гравці-початківці мріють стати професіоналами, але через відсутність інфраструктури, правильної підготовки та підтримки спонсорів талановиті геймери кидають свою мрію ще на старті.

Структура Get in Pro створена для розв'язання фундаментальних проблем, і пропонує гравцям повний цикл підтримки, необхідний для становлення кіберспортивної кар'єри.

Get In Pro — екосистема для любителів кіберспорту і тих, хто хоче стати професійним атлетом. У неї входять змагання, буткемпи, кіберспортивні табори та повноцінний супровід у великий спорт.

Майбутні профі отримають допомогу кращих кіберспортивних юристів і пройдуть навчання навичкам для успішного кар'єрного просування.

Перший сезон Get in Pro League пройде з CS:GO та Auto Chess Mobile у Казахстані, Україні, Росії та Білорусі. Кваліфікації у форматі онлайн відбудуться з 1 по 22 листопада на Getinpro.com та Faceit.

З регламентом змагання з дисципліни CS:GO можна ознайомитися за цим посиланням.

Список гравців з України, які не можуть брати участь в турнірах Get In Pro, доступний тут.

Гравці з України також можуть взяти участь в локальних відбіркових:

2-3 листопада — Луцьк, Force Arena
9-10 листопада — Дніпро, Windigo Arena
16-17 листопада — Одеса, Skill club
23-24 листопада — Київ, ASUS CyberZone

Національний фінал пройде 25 листопада в ASUS CyberZone. Зареєструватися на турнір можна на сайті Getinpro.com.

Переможці відбіркових етапів з CS:GO та фіналісти кваліфікації з Auto Chess Mobile потраплять на міжнародний фінал. У них буде можливість потренуватися під час буткемпа Get in Pro Academy і підтягнути свої скіли разом з професійними тренерами.

Фінальна битва відбудеться у Києві, 8 грудня, в ТЦ «Атмосфера» на майданчику Get in Pro. Для глядачів буде проведено додатковий турнір з Auto Chess Mobile з призовим фондом в $1,000.

Загальний призовий фонд фіналу складе $20,000:

CS:GO:

1 місце — $8,000 (вісім тисяч доларів США)
2 місце — $4,000 (чотири тисячі доларів США)
3-4 місця — $1,500 (тисяча п'ятсот доларів США)

Autochess:

1 місце — $1,200 (тисячу двісті доларів США)
2 місце — $800 (вісімсот доларів США)
3-4 місця — $500 (п'ятсот доларів США)
5-8 місця — $250 (двісті п'ятдесят доларів США)

Пряма трансляцій ігор пройде на каналах GetInPro:

Twitch
Facebook

«Ідея створити Get in Pro з'явилася з теперішньої потреби в кіберспортивній індустрії. З ростом рівня команд і турнірів різко виріс і рівень конкуренції. Тепер клуби потребують молодих і перспективних гравців, які можуть тривалий час виступати на піку можливостей. Однак інструментів селекції катастрофічно не вистачає — рейтинг HLTV або успіхи на Faceit нічого не говорять про гравця, крім його механічних навичок.

Завданням Get in Pro є створення зв'язків між аматорами та професіоналами, спрощення підбору нових гравців і розвиток аматорського кіберспорту» — Організатор.

Get in Pro містить в собі не тільки Лігу, але також і Академію. Перший кіберспортивний літній табір запланований на липень 2020 року. Крім цього, у нас є Фабрика кіберспортивних талантів. Зовсім скоро всі охочі зможуть спробувати себе у ролі кіберспортивного коментатора або ведучого.

Записуйся на участь в Get In Pro, грай, перемагай і стань новою зіркою кіберспорту! Підписуйся на сторінки в Facebook, Instagram та Twitch, щоб бути в курсі всіх подій. Пошта для зв'язку: contact@getinpro.com.

Партнерами проекту виступлять Федерація кіберспорту України, Qazaq Esports Federation, Electronic mushroom, Belarus Esports Federation і Gameinside.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні