«Він ногою на Волинь не ступав», – Пирожик про кандидата на посаду Волинської ОДА

0
0
«Він ногою на Волинь не ступав», – Пирожик про кандидата на посаду Волинської ОДА
У Волинській обласній раді проти призначення Юрія Погуляйка на посаду голови Волинської облдержадміністрації, бо він ніколи не був на Волині.

Нагадаємо, голова обласної ради Ірина Вахович підписала розпорядження про скликання сесії.

У порядку денному лише одне питання: «Звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Юрія Михайловича».

Нагадаємо, у понеділок, 28 жовтня, Кабінет Міністрів України на виїзному засіданні у м. Маріуполь Донецької області погодив призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що заробив майбутній очільник Волині у 2018 році. ДЕКЛАРАЦІЯ

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Думаю – це велика помилка», – Гузь про можливе призначення Погуляйка головою Волинської ОДА.

До слова, співзасновник ГР «СВІДОМІ» та продюсер відомого на Волині суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» Тарас Шкітер запросив на інтерв’ю ймовірного голову Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

Основним поясненням незгоди депутатів із кандидатурою Погуляйка є те, що він не з Волині. Мовляв, немісцеві голови ОДА не знаходили спільної мови з жителями краю.

Під час позачергового засідання сесії виступив представник фракції «Свобода» Олександр Пирожик, який заявив, що представник силової структури, який ніколи не був на Волині, не зможе нічого зробити для волинського краю.

«На першому місці в усіх нас завжди було, є і буде залишатися інтерес волинської громади. Сьогодні ті події, які нам надходять з Києва, щодо таких рішень-призначень, очевидно, показують, що інтереси волинської громади порушуються. Бо ще ніколи представники силових структур, які раніше ніколи на Волині ногою не ступали, нічого доброго для Волині не принесли», – виступив Пирожик.

«Ми не маємо права допустити внутрішньої капітуляції, коли нам вказують, як нам бути. Ми проти здачі інтересів волинської громади. Мене тішить, що сьогодні Волинська обласна рада показала, що ми ростемо, усвідомили той факт, що позачергові сесії нам потрібні, що ми вміємо їх скликати в дуже короткий термін», – додав депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні