Лучани обговорюють нові кольори фасаду дитячої поліклініки

0
18
Лучани обговорюють нові кольори фасаду дитячої поліклініки
У соцемережі лучани обговорюють нові кольори фасаду дитячої поліклініки, що на проспекті Волі за ЦУМом.

Обурення з приводу "недоречності" такого фасаду приміщення у фейсбуці висловив Андрій Дмитрук.

"Мені цікаво, хто затверджує ось це непрофесійне підбирання кольорів, що не вписуються у межі кольорів всього центру міста?" – написав чоловік.

Думки лучан з цього приводу розділилися. Хтось вважає, що підібрані кольори і дійсно занадто виділяються серед інших історичних будівель у центральній частині міста. Натомість, інші нічого поганого в такій комбінації не бачать. Мовляв, це дитяча поліклініка і вона повинна відрізнятися від інших сірих будівель.

Зокрема, Максим Благовірний опублікував у відповідь пост, в якому зазначив, що йому дійсно подобається такий вигляд медзакладу.

"Мега-позитивно! І не треба про "непоєднувані кольори" і навколишню "гармонію" з депресивних хрущовок. Ці страшнючо-депресивні будівлі обкладені плиткою, що відвалюється, не повинні визначати майбутні кольори та те, на що дивитимуться наші діти. Ми творимо середовище зараз, так само, як творили своє середовище наші батьки. І мені не дуже подобається, які кольори вони залишили мені... а моїм діткам поліклініка дуже сподобалась", – пише лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні