У Луцьку вшанували пам'ять жертв Другої світової війни. ФОТО

0
-8
У Луцьку вшанували пам'ять жертв Другої світової війни. ФОТО
У Луцьку вшанували пам'ять жертв Другої світової війни.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

У понеділок, 28 жовтня, на меморіальному комплексі "Вічна слава" з нагоди 75-ї річниці визволення України від нацистських загарбників відбулось вшанування пам'яті жертв Другої світової війни.

Участь в заході взяли секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, заступниця міського голови Ірина Чебелюк, радник Ігор Поліщук, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, заступниця голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, духовенство, представники ветеранських та інших громадських організацій обласного центру Волині.

Захід розпочали із громадської панахиди представниками Православної Церкви України за загиблими у роки війни та хвилиною мовчання. Опісля присутні поклали квіти до пам'ятного знаку "Поранений солдат".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні