У Луцьку майже 3 мільйони, які виділили на будівництво фонтану, розділили на дороги і ліфти

1
3
У Луцьку майже 3 мільйони, які виділили на будівництво фонтану, розділили на дороги і ліфти
У Луцьку частину коштів, виділених із міського бюджету на будівництво фонтану на Театральному майдані, розділили на ремонт аварійних ліфтів та зимове утримання доріг.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 28 жовтня, пише ІА "Волинські новини".

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, у зв’язку зі зверненням лучан до міської ради щодо ремонту ліфтів, пропонується 700 тисяч гривень зняти з коштів, виділених на ремонт фонтанів і направити ці гроші на ремонт аварійних ліфтів.

Окрім того, члени профільної комісії рекомендували сесії зменшити ще на 2 мільйони видатки на ремонт фонтану, натомість, за рахунок цієї суми збільшити видатки на зимове утримання доріг обласного центру – закупівлю солі для посипання проїжджих частин, щебеню та реагентів для змішування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коротко можна було сказати: "замутили 3 000 000?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні