Майже чотири тисячі волинян отримали податкову знижку

0
0
Майже чотири тисячі волинян отримали податкову знижку
Волиняни (3851 громадянин), котрі подали річні податкові декларації за 2018 рік з метою реалізації права на податкову знижку, вже отримали на рахунки 8,2 мільйона гривень компенсованого державою податку на доходи фізичних осіб.

Ці декларанти, котрі отримують легальну зарплату, подали до податкових інспекцій декларацію разом з низкою документів, що підтверджують понесені витрати на навчання, іпотечне кредитування чи інші витрати відповідно до вимог ст. 166 Податкового кодексу України, повідомляє ГУ ДПС у Волинській області

«Цього року на Волині дещо зросла як кількість громадян, котрі вже реалізували своє право на податкову знижку, так і сума ПДФО, що вже повернута. Саме можливість скористатися правом на податкову знижку – ще одна велика перевага офіційного працевлаштування, оскільки громадяни, котрі працюють легально, за наявності підстав можуть отримати певну грошову компенсацію від сплаченого до бюджету ПДФО», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що цього року сума повернутої податкової знижки волинянам майже на 2 мільйони перевищує минулорічні показники.

«Батьки, які оплачують навчання дітей чи молоді сім’ї, маючи іпотечний кредит в банку, за умови легального працевлаштування, можуть розраховувати на фінансову підтримку держави у вигляді податкової знижки. Для кожної родини, незалежно від рівня достатку, повернуті державою кошти не будуть зайвими у сімейному бюджеті. Тож, надане законом право на податкову знижку можна розглядати як реальне втілення принципу соціального партнерства та взаємної відповідальності громадян і держави», - підсумував Сергій Кондратюк.
Скористатися правом на податкову знижку за 2018 рік можна до 31 грудня поточного року, - звертають увагу громадян у Головному управлінні ДПС у Волинській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні