--> Засуджений на довічне вбив у поїзді нацгвардійця: деталі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Засуджений на довічне вбив у поїзді нацгвардійця: деталі

0
3
Засуджений на довічне вбив у поїзді нацгвардійця: деталі
Засуджений на довічний термін ув’язнення Дмитро Бевзюк вночі в спеціальному вагоні вбив військовослужбовця Нацгвардії України.

Вагон, призначений для перевезення заарештованих, рухався в складі пасажирського поїзду «Маріуполь-Львів». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив колишній перший заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

За його словами, злочинець з метою втечі скоїв напад на солдата 1998 року народження, який від отриманих поранень загинув на місці.

«За вбивство солдата, а взагалі просто ще молодої людини при виконанні своїх обов`язків, цьому звіру нічого не буде, бо він й так відбуває довічний термін й може вбивати, знаходячись за ґратами, хоч кожного дня», - написав Аброськін.

Теги: вбивство
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні