Де на Волині продавали капусту по 3,50 грн. ФОТО

3
5
Де на Волині продавали капусту по 3,50 грн. ФОТО
На Волині продавали капусту по 3,50 грн. за кілограм.

Про це пише Оксана Субицька у Фейсбуці.

У суботу, 26 жовтня, у Володимирі-Волинському відбувся перший осінній ярмарок, на якому свою продукцію представляли понад 150 учасників не тільки з Волині, а ще з Черкаської та Вінницької областей.

На ярмарку жителі та гості міста мали можливість обрати із широкого асортименту м’ясо-молочні продукти, живу та копчену рибу, хлібобулочні та кондитерські вироби, бакалію, цукор, овочі.

Різноманітним був вибір сезонних овочів та фруктів, охочих запастись на зиму капустою, морквою, буряком, картоплею було достатньо.

«Але найбільшими були черги за капустою (по 3,50 грн. за кг), за цибулею (по ціні від 7 до 7,50 грн. за кг)», – йдеться в дописі.

За доброю традицією до Володимира-Волинського завітало Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий стан», які презентували медову продукцію.

«Справжньою окрасою ярмарку стали квіти хризантем, саджанці декоративних та плодових дерев, які заполонили весь простір біля культурно-мистецького центру», – пише пані Оксана.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли щось прдібне буде у луцьку?
Відповісти
Встань з дивану, щосуботи біля "Глобусу" ярмарка така сама.
Відповісти
Там цибуля по 10 грн і т.п.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні