--> На Волині змінили екологічну програму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині змінили екологічну програму

1
-10
На Волині змінили екологічну програму
На Волині змінили регіональну екологічну програму.

Про це йшлося під час пленарного засідання 25 сесії Волинської обласної ради 24 жовтня, пише ІА Волинські новини.

Депутати розглянули проект змін до Регіональної екологічної програми «Екологія 2016-2020».

Так, у підрозділі «Каналізація» розділу «Охорона і раціональне використання водних ресурсів» у новій редакції викладуть пункт щодо реконструкції каналізаційних очисних споруд в селищі Цумань Ківерцівського району (завершення робіт). Вартість заходу встановлять у розмірі 6,602 мільйона гривень, у тому числі 2,802 мільйона – з державного, по 1,9 мільйона – з обласного та місцевого бюджетів. Зокрема, у 2019 році фінансування визначене в обсязі по 1,2 мільйона з обласного та місцевого бюджетів, 2,802 мільйона – з державного бюджету.

Також доповнили розділ «Раціональне використання і зберігання відходів виробництва і побутових відходів» новим пунктом «Придбання спеціального обладнання для екологічного безпечного роздільного збирання ТПВ на території Волинського обласного санаторію «Лісова пісня». На цю мету передбачили 62 тисячі гривень з обласного бюджету цьогоріч.

На видавничу діяльність, створення продукції на екологічну тематику (посібники, плакати, листівки, буклети, каталоги, книги, фільми, інтерактивні карти тощо) планують передбачити у 2019 році фінансування у сумі 138 тисяч гривень з обласного та 200 тисяч з місцевого бюджету, у 2020 році – 400 та 200 тисяч відповідно.

На наукові дослідження, проектні та проектно-конструкторські розроблення у сфері охорони навколишнього природного середовища та розроблення регіональних програм екологічного спрямування (в т.ч. організація проведення ОВД та СЕО) у 2019 році передбачатимуть 400 тисяч гривень в обласному бюджеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та дрюкніть, нарешті, газен-вагени «еталон» - джерело нереального дизельного смороду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні