У місті на Волині призначили нового керівника водоканалу

0
13
У місті на Волині призначили нового керівника водоканалу
Начальником Володимир-Волинського управління водопровідно-каналізаційного господарства призначили Сергій Луцюк.

25-го жовтня міський голова Петро Саганюк представив колективу нового керівника, інформують на офіційному сайті Володимира-Волинського

Сергій Луцюк вже приступив до обов’язків директора водоканалу. На зустрічі з колективом він закликав колег працювати і вирішувати проблеми разом. Міський голова Петро Саганюк натомість висловив сподівання, що в руках нового директора підприємство почне розвиватися.

"Про себе скажу, що не є людиною, яка готова рубати одразу з плеча. Ми з вами постараємося розібратися з ситуацією, вникнути в неї, знайти спільно шляхи виходу для того, щоб підприємство працювало і розвивалося, адже від його діяльності залежить якість життя мешканців міста і, відповідно, заробітна плата працівників”, – зауважив директор водоканалу.

Довідка: Сергій Луцюк у 2002-му році призначений головою правління Володимир-Волинського комбінату молочних продуктів, де працював до 2007-го року. З 2007-го по 2009-ий працював генеральним директором ВАТ “Ковельмолоко” та заступником директора з виробництва ТзОВ “Агротехніка”.

Із 2010-го по 2011-ий працював першим заступником голови Володимир-Волинської райдержадміністрації. З 2011-го – директором Галіївського маслозаводу (Житомирська область) та директором птахофабрики “Авангард” (Івано-Франківська область).

У 2015 -2017 роках працював директором Славутського маслоробного комбінату та Рівненського молокозаводу. У 2010-му році обирався депутатом Володимир-Волинської районної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні