У Луцьку відбудеться конкурс «Міс Принцеса України»

0
3
У Луцьку відбудеться конкурс «Міс Принцеса України»
До Луцька позмагатися за титули та нагороди приїде аж 30 красунь з різних областей України.

На дівчат, як завжди, з нетерпінням чекатиме позитивна та запальна публіка в залі. Ювілейний X Національний конкурс краси дасть можливість отримати замість 7 титулів, аж 10, тому шанси для усіх принцес зростають.

Луцьк, 2 листопада, Драмтеатр, 19:00  в розпал золотої осені
найкрасивіші і талановиті дівчата з усієї України виборюватимуть найголовніший титул «Міс принцеса України» 2019. Національний конкурс краси “Міс принцеса України» 2019 вже традиційно проходитиме під гаслом «Краса єднає Україну», адже в такий нелегкий час, слабка половина людства, як ніколи, має демонструвати єдність, мир та дружбу.

Дівчата приїхали зі Львова, Донецька, Луцька, Маріуполя, Луганська, але всі є патріотами своєї держави, бо краса єднає Україну, також спілкування, разом проведений час та екскурсії допомагають створювати дружні та теплі відносини, адже до заповітного фіналу усі пройшли нелегкі випробування у вигляді кастингів, пів-фіналу 31 серпня і т. д.

Традиційно красуні матимуть чотири виходи: у футболках з логотипом
конкурсу, на якому розкажуть про себе, також у коктейльних та весільних сукнях, купальних костюмах. Між виходами дівчат, публіку розважатимуть молоді та позитивні артисти сучасного шоу-бізнесу.

Хедлайнером дійства стане Світлана Тарабарова - володарка премії національної музичної премії «Пісня року 2014» , заслужена артистка України Ірина Шабан, заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець, ведучими конкурсу буде команда, переможець 3-го сезону Ліги Сміху - Загорецька Людмила Степанівна.


Смішно аж до сліз і надзвичайно цікаво буде з українською командою КВН та Ліги сміху з Тернополя - Vip Тернопіль.

Боротьба між 30-ма дівчатами буде нелегкою, бо дівчата усі красиві, але  призовий фонд становить аж 300 000 грн., а також буде не одна корона, а й інші титули, тому кожна може претендувати на винагороду.

Переможниця представить країну на Міжнародному конкурсі краси – «Міс Принцеса Світу» 2020, отримає грошовий приз, титул та корону
переможниці «Міс Принцеса України» 2019. 

Цей рік увійде в історію країни, як рік виборів Президента України, Парламенту та «Міс Принцеси України» 2019. Тому не будьмо байдужими, приходьте підтримати учасниць, будьмо свідомими, а організатори забезпечать цікаву програму дійства.

На дівчат чекає багато веселих запитань, а глядачі зможуть побачити та почути відповіді кожної учасниці. Глядачам окрема подяка, бо у Луцьку найпривітніша публіка, тим паче, що конкурсу 10 років і багато шанувальників з нетерпінням чекають на запальне, блискуче, сучасне шоу, яке здатне підняти настрій, залишити приємні емоції, а головне відчути себе повноцінним учасником, адже багато взаємодії зі сцени саме з глядачем.

До складу суддівської колегії цього року увійдуть відомий ресторатор, громадський діяч – В.М. Пащенко та шоу-мен, співак С. Скулинець. Генеральний продюсер конкурсу – О. Главацький.

Дівчата виходитимуть у сукнях від відомого бренду MAXIMA - досконалість та оригінальність весільної моди,  модні зачіски забезпечить салон «Ідеал», адже свою професійність та сучасність салон доводив неодноразово, професійний візаж буде від команди Perfectmakeupstudio, яка підкреслить довершену красу наших дівчат.

Як кажуть організатори, усе має бути на висоті, адже дівчата виходитимуть перед відеокамерами та під спалахи десятків фотокамер – «Фуджі експрес».

За теплу, ситу, душевну атмосферу, як удома, можна не переживати, адже готельно-ресторанний комплекс «Зелений гай» поселяє та пригощає різними смаколиками найгарніших дівчат. Природа, гарний настрій, свіже повітря, привітний персонал допоможе дівчатам набратися сил та енергії для перемог. До слова, репетиції проходитимуть серед природи цього чудового закладу.

А зірок прийматиме готель Patio di Fiori - пориньте в затишок в європейському місті та посмакуйте в ресторані стравами з усього світу.

На червоному хіднику ви побачите не лише 30 конкурсанток, а й 50 титулованих принцес минулих років. Від краси, блиску корон та стрічок паморочитиметься в голові. Та не лише від цього. Ювелірний дім ZARINA готує коштовні сюрпризи для учасниць конкурсу, аби кожна дівчина відчула себе оточеною золотою розкішшю. А закарбує ці яскраві миті фотостудія «Рембрандт» , студія «Videoinlife», а хореограф Ю. Тодосєва підготує неповторні постановки виходів, які розкриють пластичність учасниць.

Щодо інших моментів, прокоментував Генеральний продюсер О. Главацький, який за десятиліття діяльності отримав не одну нагороду «за високі творчі досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток музично-естетичного виховання молоді, популяризацію музичного мистецтва», а також нагороджений орденом Президента України «За заслуги»:

- З нетерпінням чекаємо зустрічі у Луцьку, працюємо, щоб усе вийшло, адже оплески глядачів для нас найкраща вдячність і розуміння того, що ми робимо все правильно. Цього року конкурс ювілейний 10, кругленька дата, тому, і дівчата будуть сильними, вродливими, розумними, талановитими. Журі буде непросто, це я вам обіцяю. Обіцяю красиві хіти, які і повеселять, і нагадають про речі серйозні.

Хедлайнером свята є Світлана Тарабарова, вона і буде виконувати пісні «Повертайся живим», «Мені казково» і т.д. Усім дівчатам бажаю віри в себе, це головне, не зупинятися в модельній кар’єрі, вдосконалюватися, ставати кращими і удача обов’язково вам посміхнеться, - каже О. Главацький, Генеральний продюсер «Міс Принцеса України».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні