--> У семимісячного волинянина – рідкісна недуга: рідні просять про допомогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У семимісячного волинянина – рідкісна недуга: рідні просять про допомогу

0
-4
У семимісячного волинянина  – рідкісна недуга: рідні просять про допомогу
У Артема Січковському із Турійська вроджена вада дихальних шляхів – синдром П’єра Робена.

Хвороба досить рідкісна, зустрічається один випадок на 8,5 тисяч, пише ІА Волинські новини.

Дитина не може самостійно дихати. За сім місяців дитина уже втретє в реанімації. Зараз Артем з мамою перебувають у Волинській обласній дитячій клінічній лікарні.

Щоб урятувати малюка, потрібно зробити операцію. В Україні лікарі допомогти не можуть, бо не оперують маленьких діток з такими вадами. Однак прооперувати маля зголосилися медики з Польщі. У Кракові така операція вартуватиме 22 тисячі злотих. На лікування хлопчика родина щодня витрачає великі кошти. Сім’я багатодітна: це вже шоста дитина. А крім операції, ще потрібні гроші, щоб перевезти малюка реанімобілем до Польщі. Родина просить допомогти коштами і молитвами.

Мама хлопчика Тетяна Січковська каже, що одразу після народження лікарі не побачили в дитини жодної вади. Рідкісну хворобу виявили уже згодом.

«Спершу казали нам, що це пневмонія, а вже потім встановили правильний діагноз. Зверталися уже і в «Охмадит», і до лікаря Ростислава Валіхновського. Але в Україні оперують тільки тих дітей, яким уже є 10-12 років. Адже дуже високий відсоток летальних випадків. Тому тут за це не беруться. Не будьте байдужими, допоможіть врятувати мого синочка. Повірте, грошей вже немає навіть на підгузки».

Реквізити для переказу коштів: картка Приватбанку 5168757405373046 Січковська Тетяна Миколаївна (мама Артема)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні