--> На Волині водій втретє за рік попався патрульним п'яним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині водій втретє за рік попався патрульним п'яним

1
1
На Волині водій втретє за рік попався патрульним п'яним
Патрульні зупинили водія, який втретє за рік сів за кермо нетверезим.

Про це йдеться на сторінці Патрульна поліція Волинської області у "Фейсбуці".

"Хлопцеві лише 21 рік. Однак цьогоріч він уже втретє керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. Лише 4 липня суд позбавив його права керування, однак сьогодні він знову сів за кермо нетверезим. Більше того, рухався, створюючи аварійні ситуації", - йдеться у дописі.

Підозрілого водія Mercedez-Benz екіпаж помітив на проспекті Соборності, однак на вимогу зупинитись той не відреагував. Після кількахвилинної погоні його заблокували на проспекті Молоді. Лише уявіть, якої трагедії міг наробити чоловік посеред білого дня, втікаючи від поліції! На щастя, патрульні оперативно затримали порушника, спрацювавши професійно та кваліфіковано. Для патрульного Сергія Сучка, який був за кермом, такі погоні й затримання – не вперше.

Водій пройшов огляд у встановленому законом порядку на місці: мав 1, 31 проміле в крові.

Інспекторам повідомив, що, незважаючи на позбавлення права керування, все одно їздить різними транспортними засобами. У зв’язку з цим патрульні викликали на місце і слідчо-оперативну групу, ймовірно, чоловікові може загрожувати покарання за невиконання рішення суду.

На нього оформили два протоколи та три постанови, у тому числі, за керування в стані сп’яніння втретє протягом року. Крім того, протокол за ст. 130 КУпАП склали і на пасажира – власника автомобіля, адже саме він, також у стані сп’яніння, передав керування своєму товаришеві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позбавити права водія довічно і конфіскувати транспортний засіб!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні