Антимонопольний комітет перевіряє зловживання на Рожищенському сирзаводі

0
9
Антимонопольний комітет перевіряє зловживання на Рожищенському сирзаводі
Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи за ознаками зловживання монопольним становищем ТЗДВ "Рожищенський сирзавод".

Про це повідомили на сайті установи.

В межах повноважень, визначених Законом України «Про Антимонопольний комітет України», Волинським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України (надалі – територіальне відділення) здійснюється розгляд звернення Рожищенської районної ради, щодо встановлення у травні 2019 року різного розміру заготівельних цін на молоко коров’яче від населення у окремих населених пунктах району.

В результаті аналізу інформації по даному зверненню, Відділенням було підтверджено застосування ТзДВ «Рожищенський сирзавод» протягом січня-серпня 2019 року різних заготівельних цін на молоко коров’яче незбиране для промислової переробки від населення в межах окремих населених пунктів Рожищенського району Волинської області.

Зазначені дії ТзДВ «Рожищенський сирзавод», містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 частини другої статті 13 та пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринках заготівлі молока коров’ячого незбираного для промислової переробки від населення шляхом застосування різних цін до рівнозначних угод з покупцями без об’єктивно виправданих на те причин.

Здійснюється збір доказів у справі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні