«Карабас Барабас» запустив сервіс онлайн-доставки*

0
7
«Карабас Барабас» запустив сервіс онлайн-доставки*
Відтепер улюблені страви з броварні «Карабас Барабас» можна замовити у кілька кліків. Заклад презентував онлайн-доставку.

Вже рік лучани мають можливість скористатися сервісом доставки від броварні «Карабас Барабас». Зазвичай, це доволі зручно, коли немає часу готувати вечерю, несподівано завітали гості, або ж просто хочеться посмакувати улюбленими стравами, а йти кудись немає бажання.

Рятує доставка у погану погоду, або ж коли «горять дедлайни» й вийти з офісу нереально.

У закладі доволі велике меню, а тому кожен легко знайде щось для себе – від «святкових» страв з мангалу» й до легких салатів та піци.

Відтепер зробити замовлення стало ще зручніше. Варто лише зайти на сайт броварні https://karabasbarabas.com.ua/uk/delivery у розділ «Доставка».


Зручна навігація запропонує вам обрати з кількох розділів, наприклад «Мішанки», «Юшки», «Деруни», «Млинці», «Пательні» «Фірмові страви» та багато іншого. Звісно, можна буде замовити й крафтове пиво, яке є лише у мережі Карабасів.


Опісля вибору страв, ви можете переглянути «корзину» та здійснити замовлення. Для цього слід буде ввести контактні дані, адресу доставки та спосіб оплати. До речі, розрахуватися страви можна буде карткою.


При замовленні на суму від 150 гривень доставка безкоштовна, а якщо ви оберете страви на 350 гривень, то отримаєте літр пива в подарунок.

Замовлення приймаються щодня з 12-ї до 22-ї години.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні