Чи буде на електронних квитках лучан їхнє фото та прізвище

0
-2
Чи буде на електронних квитках лучан їхнє фото та прізвище
Відомо, якою буде електронна картка лучан, які не відносяться до пільгової категорії населення.

Про це в коментарі інтернет-виданню "Волинь24" розповів наальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов.

Нагадаємо, у Луцьку розпочали видачу електронних квитків для пільгової категорії населення. Стало відомо, коли, де і за скільки решта лучан зможуть отримати свої картки.

За словами посадовця, нині в обласному центрі Волині почали видачу електронних квиток для пільгової категорії населення. Решта лучан зможуть отримати свої картки без черг вже з 3 листопада у терміналах, яких у Луцьку буде більше сорока.

"Для того, щоб отримати такий квиток, не треба ні паспорта, ні інших документів. Електронна картка для проїзду відрізнятиметься від тих, які зараз отримують пільговики. Вона буде неперсоніфікованою", – пояснив Володимир Степанов.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: усі новини про впровадження у Луцьку електронної системи оплати за проїзд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні