Нагородили волинських патрульних, які врятували трирічного хлопчика з пожежі

1
0
Нагородили волинських патрульних, які врятували трирічного хлопчика з пожежі
Начальник управління ДСНС в області Володимир Грушовінчук нагородив волинських патрульних за врятоване життя трирічному хлопчику у Луцьку.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Начальник управління патрульної поліції Волині зазначив, що у них дуже тісна співпраця з рятувальниками.

"Ми разом з ними найпершими прибуваємо на виклики і надаємо допомогу мешканцям Волині. Сьогодні, відзначаємо патрульних за один з таких героїчних вчинків допомоги людям", – зазначив він.

За сміливі і рішучі дії під час надзвичайної ситуації, сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків, досягнення високих результатів у службовій діяльності нагрудним знаком "За відвагу в надзвичайній ситуації" Володимир Грушовінчук нагородив Владислава Романюка, поліцейського роти №1, та Максима Янюка, інспектора роти №1.

Нагадаємо, 26 серпня хлопці в лічені хвилини приїхали на виклик і без вагань проникли в квартиру на бульварі Дружби Народів, у Луцьку, де відбулась пожежа, врятувавши звідти 3-річного хлопчика.

Володимир Грушовінчук наголосив, що всі екстерні служби мають злагоджено діяти в надзвичайних ситуаціях.

"Саме так було і 26 серпня, коли екіпаж патрульних прибув на місце займання найпершим і виніс звідти дитину. Кожне врятоване людське життя повернеться нам сторицею. Якщо кожен громадянин говоритиме «дякую» патрульному, медику, рятувальнику, тоді ми будемо впевнені, що гідно виконуємо свої обов’язки перед українським народом", - зазначив головний рятувальник Волині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимир Грушовінчук, що має на увазі чим дякувати словом чи хабарем. Вони туди і поставлені, щоб за відповідну зарплату працювати. Виходить необхідно дякувати: медику, що лікує, вчителю, що навчає, водієві, що везе і т.п. Дякувати треба господу, що живеш на світі. Кожний вибрав собі сам професію та має відповідні обов"язки перед людьми та відповідальність.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні