--> У волинській лікарні розповіли про дідуся, який босоніж пішов додому по гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинській лікарні розповіли про дідуся, який босоніж пішов додому по гроші

0
2
У волинській лікарні розповіли про дідуся, який босоніж пішов додому по гроші
Заступник директора Нововолинської центральної міської лікарні Олімпіада Галас спростувала інформацію щодо дідуся, якого вигнали з медзакладу через відсутність грошей.

Про це йдеться на сторінці лікарні у фейсбуці.

Нагадаємо, у вівторок, 22 жовтня, Єлизавета Ніверська на своїй сторінці у фейсбуці опублікувала пост про дідуся, який після інсульту босоніж пішов додому, бо не мав грошей на лікування.

Зі слів медика, чоловік зараз знаходиться в закладі на лікуванні з хронічним захворюванням і розладами особистості та поведінки внаслідок хвороби.

"Пацієнт, навколо якого розпалилася така дискусія, перебуваючи у відділенні, зневажливо відносився до персоналу відділення, не реагував на неодноразові звернення до нього прислухатись до порад, кілька разів намагався вийти за межі відділення без взуття, висловлювався нецензурною лайкою.

В черговий раз 22.10.19 р. при спробі його зупинити, він покинув відділення. Медична сестра намагалась умовити пацієнта повернутись, коли він сидів на лавочці на території лікарні. На благання медсестри пацієнт грубо відмовився повернутися, не маючи на то ніяких причин та мотивів, які унеможливлювали його перебування у відділенні", – йдеться у дописі.

"Він отримував найнеобхідніше медикаментозне лікування, йому проведені всі обстеження. Безумовно харчування в лікарнях не "елітне", якщо вам відомо, то на харчування пацієнтів в лікарні виділяється 6 грн. в день! І все це не через небажання харчувати людей краще, а через катастрофічне недофінансування закладів охорони здоров’я в Україні в цілому", – запевняють у медзакладі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні