Колектив луцької школи привітали з ювілеєм. ФОТО

0
1
Колектив луцької школи привітали з ювілеєм. ФОТО
У вівторок, 22 жовтня, у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка відбулись урочистості з нагоди 80-ї річниці навчально-виховного комплексу №9.

На святкування завітали заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, представники обласної влади, педагогічна та учнівська спільнота закладу, ветерани педагогічної праці та випускники, повідомили в пресслужбі Луцької міськради.

Присутніх привітав директор навчально-виховного комплексу №9 Олександр Дубина. Він повідав гостям історію навчального закладу та висловив подяку управлінню освіти Луцької міської ради за активну співпрацю та сприяння розвитку закладу.

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Ірина Чебелюк. Вона висловила вітання від імені Луцької міської ради.

"Навчально-виховний процес — надзвичайно складна частина життя як педагогів, так і учнів та їх батьків. Кожен у цьому вирі виконує свою роль та роботу. Відтак, дирекції школи хочу побажати сприяння керівництва, змін на краще, міцного педагогічного колективу, нових успіхів та досягнень. Учням – почерпнути тих знань і вмінь, які маєте можливість черпанити від своїх наставників. Я бажаю вам нових знань, вражень, емоцій», – мовила Ірина Чебелюк у вітаннях.

З нагоди 80-ї річниці навчально-виховного комплексу №9 педагогічному колективу закладу було оголошено Подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, успішну дослідно-експериментальну діяльність, а також результативність у роботі з обдарованою учнівською молоддю.

Начальник управління освіти Зіновія Лещенко подякувала учителям школи, процитувавши слова Івана Франка: «Учителем школа стоїть».

За багаторічну сумлінну і творчу працю, професійну майстерність, високу результативність роботи та з нагоди 80-го ювілею, працівників закладу нагородили Грамотою управління освіти Луцької міської ради.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні