Затримали чоловіка, який розкладав по місту черепи з могил

0
0
Затримали чоловіка, який розкладав по місту черепи з могил
Миколаївські поліцейські розшукали чоловіка, який розносив по місту людські черепи.

Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу Національної поліції у Миколаївській області.

“Сьогодні вночі до поліції Заводського району звернулась жінка, яка повідомила, що на порозі біля дверей своєї квартири вона знайшла людський череп із запискою особистого характеру. Судячи з її змісту, заявниця зрозуміла, що такий подарунок їй залишив знайомий, з яким у неї раніше були стосунки”, — повідомили у поліції.

27-річного чоловіка розшукали оперативники Заводського відділу поліції неподалік церкви по вул. Садовій. Він зізнався, що приніс череп коханій, а той, що знайшли в урні, також справа його рук.

“Потім він показав де взяв черепи. Виявилось, що чоловік дістав їх зі старовинного склепу на кладовищі по вул. Степовій. Там він і облаштував собі місце для ночівлі та тимчасово жив прямо у склепі. Коли прибули співробітники поліції, то побачили ще шість черепів, які громадянин розклав біля місця поховання”, — додали правоохоронці.

Дії чоловіка кваліфікуються за ознаками ч. 1 ст. 297 ККУ “Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого”. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі триває слідство.
Теги: кладовище
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні