ПриватБанк знизив ставку за програмою «КУБ» до 1,5% *

0
1
ПриватБанк знизив ставку за програмою «КУБ» до 1,5% *
ПриватБанк знизив відсотки за програмою кредитування малого та середнього бізнесу “КУБ” (“Країна успішного бізнесу”).

З 21 жовтня ставка за програмою підтримки підприємництва становить 1,7% від початкової суми кредиту впродовж перших 6 місяців, а починаючи з 7-го місяця - 1,5%.

“ПриватБанк розвиває економіку країни доступним фінансуванням. Минулоріч ми вже знизили відсотки за програмою "КУБ". І цьогоріч, з 21 жовтня, продовжили тенденцію - до 1,5%, - розповідає Юрій Войтенко, директор Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Скористатися програмою на Волині та Рівненщині можуть як підприємці, так і юридичні особи, які потребують фінансової підтримки для розширення бізнесу”.

Сума фінансової допомоги - до мільйона гривень за програмами “КУБ” і “ТурКУБ”, до 2 мільйонів - в рамках “АгроКУБ” та до 3 мільйонів за програмою “КУБ під заставу”. Щоб отримати кредитування, достатньо залишити заявку на сайті kub.pb.ua.

Програма “Країна успішного бізнесу” допомагає розвиватися українському бізнесу впродовж трьох років. З кожним роком її популярність серед українських підприємців зростає. Кінцева мета КУБу - створення мільйона робочих місць.

Нагадаємо, у 2019 на програми фінансування підприємництва в Україні ПриватБанк планує спрямувати не менше 8 млрд гривень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні