«Укрзалізниця» хоче видобувати пісок на Ковельщині

0
13
«Укрзалізниця» хоче видобувати пісок на Ковельщині
«Укрзалізниця» просить депутатів Волиньради Надати гірничій відвід для видобування піску у Радошинському родовищі на Ковельщині.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 22 жовтня, повідомляє ІА "Волинські новини".

До обласної ради звернулося АТ «Укрзалізниця» щодо надання гірничого відводу для розробки Радошинського родовища піску. Члени комісії рекомендували погодити звернення.

Раніше АТ «Укрзалізниця» отримало в оренду на 16 років дві земельні ділянки Радошинського кар’єру, що у Ковельському районі, площею майже 40 гектарів.

Ділянки призначені для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами, під кар’єр для добування піску, розташованих за межами населених пунктів Радошинської сільської ради Ковельського району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні