Ні дороги, ні тротуару: лучани йдуть з роботи з ліхтариками, аби не спіткнутись

1
-19
Ні дороги, ні тротуару: лучани йдуть з роботи з ліхтариками, аби не спіткнутись
У Луцьку мешканці двору скаржаться на занедбаний його стан: старий дитячий майданчик, не працює освітлення, неналежний стан тротуарів і пішохідних доріжок.

Про це йдеться у зверненні Дмитра Гелюти на платформі "Відкрите місто".

Автор зазначив основні проблеми, які турбують мешканців. Зокрема:

1. Відсутність майданчика для мешканців будинку, де можна провести час, відпочити. Натомість ми маємо захаращену територію із саморобною лавкою для літніх людей та саморобною пісочницею (за кошти та з ініціативи мешканців будинку, більшість з яких пенсіонери).

2. Відсутність дитячого майданчику. В будинку проживають більше 8-ми сімей з малими дітьми, але гуляти та бавитись вони змушені на сусідніх майданчиках, до яких потрібно пройти кілька вулиць із досить активним рухом автотранспорту.

3. Відсутність освітлення як в під’їздах будинку, так і на прибудинковій території. Темрява і захаращеність біля будинку приваблює осіб в алкогольному сп'янінні ледь не щовечора, тому досить часто жителі будинку змушені вислуховувати п’яні розмови посеред ночі та викликати поліцію. Такі незвані гості викручують будь-які джерела світла, а то й просто шкодять проводи.

Автор звернення акцентує, що повертаючсь додому з роботи мешканці користуються ліхтариками, аби не спіткнутисьне і не побитись, бо ні дороги, ні тротуару у дворі також немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І запарковані авто на тому що колись було газоном!То може взяти за "зад" автомобілістів які розбомбили газон і нехай наведуть лад !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні