28-річний чоловік розбещував дітей у шкільній вбиральні

0
1
28-річний чоловік розбещував дітей у шкільній вбиральні
Поліція Києва викрила чоловіка, який розбещував дітей у шкільній вбиральні.

За фактом відкрите кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Києва.

“У Києві викрили чоловіка, який розбещував малолітніх дітей у приміщенні школи. Із затриманим спілкуються правоохоронці. Розпочато кримінальне провадження”, — йдеться в повідомленні.

До поліції звернувся директор школи, який розповів, що невідомий проник до дитячого туалету і вчинив розпусні дії відносно малолітнього учня.

“Встановлено, що правопорушник, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, у присутності 6-річної дитини оголив свій статевий орган та намагався вчинити розпусні дії. Хлопчик відштовхнув незнайомця та вибіг у коридор”, — йдеться в повідомленні.

Водночас до поліції звернулись батьки учня іншої школи із заявою про те, що того дня за аналогічних обставинах невідомий намагався вчинити розпусні дії по відношенню до їх 8-річного сина. Школяр одразу залишив туалетну кімнату, а чоловік зник.

“Проведеними розшуковими заходами співробітники ювенальної превенції встановили особу та затримали зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, який до кримінальної відповідальності раніше не притягувався”, — йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні