Горе-мати порізала трьох дітей і намагалася вбити себе

1
0
Горе-мати порізала трьох дітей і намагалася вбити себе
У Запоріжжі жінка завдала ножових поранень трьом своїм дітям, після чого намагалася накласти на себе руки.

Так, у неділю, 20 жовтня, о 21:42 до Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку по вулиці Ігоря Сікорського жінка нанесла ножові поранення своїм малолітнім дітям та спричинила тілесні ушкодження собі, повідомляє "УНІАН" з посиланням на пресслужбу поліції області.

Для з’ясування обставин на місце події прибуло керівництво ГУ НП, співробітники ювенальної превенції, слідчо-оперативна група, лікарі.

З'ясувалося, що 30-річна жінка, перебуваючи вдома, кухонним ножем нанесла ножові поранення своїм дітям 2010, 2012 та 2016 років народження. Після цього вона намагалася накласти на себе руки, перерізавши передпліччя.

Дітей доставили до лікарні. Жінку після надання допомоги госпіталізували до спеціалізованого медичного закладу.

Наразі слідчі встановлюють всі обставини та мотиви злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п.1 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лікарі винуваті. Геть їх усіх. Не можуть утримати дурість населення, геть їх усіх. Геть. А мати дітей не винна. Лікарі деспоти, геть їх усіх.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні