--> Показали, як працює бурякопункт Гнідавського цукрового заводу. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Показали, як працює бурякопункт Гнідавського цукрового заводу. ФОТО

1
7
Показали, як працює бурякопункт Гнідавського цукрового заводу. ФОТО
Із самого ранку поблизу бурякопункту ажіотаж – одні виїздять, інші заїжджають, але попри те, що сезон збору цукрових буряків у розпалі, та великий наплив автомобілів, черг ми не бачимо.

Про це пише прес-служба Гнідавського цукрового заводу.

На бурякопункті подбали про зручність здавачів сировини, запровадили комп’ютерну систему, що дає можливість швидко розвантажувати буряки і відразу за них розраховуватись. Розширено також мережу бурякопунктів. Одне слово, робиться все, щоб було добре і для заводу, і для партнерів, котрі працюють у полі.

Отже заїжджаючи на бурякопункт, яким займає чималу площу неподалік самого підприємства автомобілі, завантажені «солодким коренем» проходять процедуру зважування, все автоматично, жодного втручання і права на помилку, далі ще одна зупинка, де беруть пробу на цукристість і забрудненість сировини.

І нарешті автомобілі слідують до кагатів із буряком, від побаченого перехоплює дух: кілька десятків кагатів по 4-5 метрів у висоту кожний, а це тисячі тонн цукрових буряків. Ще на вході ми пройшли інструктаж з техніки безпеки, отримали спеціальні каски та у супроводі директора бурякопункту оглядаємо первинну ланку «народження цукру».

Буряки тут не можна вивантажувати, де доведеться, адже порядок у всьому: по черзі автомобілі під’їжджають до машини-розвантажувача, який і формує ці кагати.

Варто зауважити, що тут кожен знає свою роботу, одні контролюють процес зважування, інші формують кагати, треті відправляють буряки на мийку, звідки вони, пройшовши первинну обробку, потрапляють на саме підприємство.

Працівники кажуть, що робота не з легких, однак не нарікають, адже мають достойні умови праці та гідну заробітну плату.

Начальник бурякопункту Василь Григор’єв, який працює тут вже майже 30 років каже, що прикрих випадків травмування не було, адже працюють майстри своєї справи. Тож нам залишається побажати Гнідавському цукровому заводу успішного сезону, аби Волинь була із солодким чаєм та кавою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви напишіть яка вага грузу????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні