Волинянин потрапив у аварію на Рівненщині: постраждали двоє неповнолітніх

0
0
Волинянин потрапив у аварію на Рівненщині: постраждали двоє неповнолітніх
18-річний волинянин за кермом авто зіткнувся із мотоциклом.

Автопригода сталася учора, 19 жовтня, близько 21:30 на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». Поблизу села Городець у Володимирецькому районі, водій автомобіля «Renault Clio», 18-річний житель Волинської області, допустив зіткнення із попутним мотоциклом «Bird». Двоколісним транспортним засобом, який був без ввімкненого освітлення, керував 17-річний житель Сарненського району, повідомили у прес-службі поліції Рівненської області.

Внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст та пасажирка – 17-річна жителька Сарненщини. У обох неповнолітніх медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, осаднення, а в юнака ще й закритий перелом ліктьового суглобу. Їх госпіталізували до лікарні.

Керманич авто відповідно до медичного освідування був тверезий.
Теги: аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні