Погода в Україні різко зміниться

0
-5
Погода в Україні різко зміниться
Дуже тепле "бабине літо" в Україні закінчується вже за тиждень.

Гідрометцентр України прогнозує поступове зниження температури на всій території країни. До вихідних 26-27 жовтня температура повітря знизиться в середньому на 5 градусів. Про це інформує видання OBOZREVATEL.

Провідний синоптик відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Роман Мурмило вважає, що поки що немає підстав говорити про закінчення "бабиного літа" - воно триватиме ще як мінімум 7 днів.

"Нового похолодання поки не видно. Просто поступове зниження температури по всій території України. Тільки в кінці тижня можуть пройти невеликі дощі в західних областях, але це не вплине на ситуацію в цілому", - пояснив синоптик.
 
"Така погода," бабине літо", буде зберігатися до кінця наступного тижня. Десь буде більше хмарності, десь менше, тумани, але різкої зміни в погоді не очікується", – спрогнозував він.

Але вже за тиждень бабине літо перетвориться відразу в "жіночу зиму", минаючи осінь. Адже вже 28 жовтня очікується +5 градусів, а 29 жовтня варто чекати дощ зі снігом. З 1 листопада, згідно з даними ресурсу, можливі денні морози до -1 градуса, а вночі і зовсім температура впаде до зимових -7.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні