У Росії мати за пляшку горілки здавала 12-річну доньку в сексуальне рабство

0
7
У Росії мати за пляшку горілки здавала 12-річну доньку в сексуальне рабство
У Росії мати тримала свою 12-річну доньку у клітці та віддавала у секс-рабство за алкоголь.

У інфекційне відділення лікарні госпіталізували 12-річну мешканку Орловської області, що в Росії. Дівчинка повзає, не говорить та абсолютно не соціалізована. Її батодітна мати тримала дитину в клітці та за пляшку горілки віддавала її в сексуальне рабство, - передає ОрелТаймс.

“Мати алкоголічка. Це її восьма дитина. Попередніх сім забрали органи опіки. Цю дитину мати всіляко ховала. Вдома тримала в клітці, а якщо потрібно було кудись йти, переносила в сумці на колесах. За пляшку горілки продавала дівчинку в сексуальне рабство”, – пише видання.

За інформацією очевидців і співробітників медустанови, дитину неможливо укласти на ліжко.

“Вона постійно сповзає на підлогу і ховається в кутку, згортаючись клубком. Столовими приладами користуватися не вміє. На їжу накидається. Швидко проковтує, відригує і знову намагається з’їсти. Видовище не для людей зі слабкими нервами”, – розповів очевидець.

Дитина виглядає на 5-6 років, боїться людей і не вміє спілкуватися, лише гавкає і виє.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні