У місті на Волині скандал через ремонт дороги

0
-3
У місті на Волині скандал через ремонт дороги
У Нововолинську мешканці однієї з вулиць повстали проти неякісного ремонту дороги.

Мешканці вулиці Грінченка в Нововолинську продовжують боротися за дорогу на своїй вулиці. Розповідають, що привезли шлак і збираються викладати, навіть не опустивши рівень землі. Це, за їх словами, призведе до підтоплення будинків, пише Буг.

Раніше на вулиці провели роботи з модернізації водопроводу. Люди були обурені станом дороги після заміни труб. Однак місцева влада запевнила, як тільки земля ущільниться, все буде повернено до попереднього стану.

17-го жовтня на вулицю привезли шлак: одну машину висипали, іншу – люди не дали. Жителі розповідають, що рівень землі настільки високий, що в період дощів топить їх будинки, а якщо ще покласти зверху цей шлак, буде більша біда. Окрім того вони проти радіоактивної породи на їх вулиці.

Люди хочуть, щоб дорога була заасфальтована і говорять, що їм обіцяли. Зазначають, що в іншому варіанті могли б принаймі щебінь висипати.

“Порода – вона ж у будь-якому варіанті шкідлива. Тут різні домішки з землі дістані. Це не подарунок, через що і тримають десь на териконах, закордоном взагалі закопують під землю, а нам на дороги висипають. А ще полежить тут і наступного року буде пилюка”, – говорить місцевий мешканець.

Жителі вулиці Грінченка також бідкаються, що в дощові дні вода біжить по вулиці, рову не має, все йде до людей на городи і до хат. А весь шлак змиває на вулицю Княгині Ольги.

“Це є русло від природи, і це не жарт. Потрібно брати грейдери, вивозити землю, рівняти. Тоді вже викладати дорогу. Подивіться", – бідкаються люди.

Мешканці Грінченка також розповіли, що близько 7-ми років тому за власні кошти їм вже привозили породу.


“Раніше ще казали, що потрібно зачекати, бо будуть міняти труби, а тепер хочуть зробити те ж саме, ще й наразити на небезпеку підтоплення. Проклали труби – то добре, та понавозили глини і тепер породу хочуть класти на це все. Подивіться на куски того шлаку. Потрібно ж доробити все нормально”, – говорять жителі.

До слова, на дорозі, де був асфальт, його поклали назад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні