Волинянин за п'яне кермування мопедом заплатить 10 тисяч штрафу

0
-2
Волинянин за п'яне кермування мопедом заплатить 10 тисяч штрафу
У Рожищі судили чоловіка за п'яне кермування.

Про це пише Район.Рожище.

Суддя Рожищенського районного суду Волинської області Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який керував мопедом у Рожищі у стані алкогольного сп'яніння.

Слухання справи відбулось 10 жовтня, йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

9 вересня о другій годині ночі чоловік в місті Рожище на вулиці Граничній керував механічним мопедом марки «Карпати» в стані алкогольного сп'яніння, чим порушив Правила дорожнього руху.

У судовому засіданні водій свою вину у вчиненні правопорушення визнав та щиро розкаявся.

Суддя постановив визнати чоловіка винним та накласти адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами. Також підсудний заплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 384 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні