Як Луцьк прощається з Олексієм Веремійчиком. ФОТО

0
-3
Як Луцьк прощається з Олексієм Веремійчиком. ФОТО
У Луцьку розпочалася панахида за луцьким посадовцем Олексієм Веремійчиком, який трагічно загинув у озері Люб'язь.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Прощання розпочалося в четвер, 17 жовтня, об 18:00 в Будинку панахиди у Луцьку. У п‘ятницю, 18 жовтня, о 13:00 у Свято-Троїцькому соборі почалася панахида. Опісля Олексія Веремійчика доправлять на цвинтар села Городище Луцького району, де й поховають.

Сьогодні попрощатися із посадовцем прийшли рідні Олексія, депутати та чиновники Луцької міської, обласної рад, представники Волинської обласної державної адміністрації, засобів масової інформації, підприємці та громадські активісти, знайомі, друзі Веремійчика та лучани.

Нагадаємо, в суботу, 12 жовтня, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

Водолази-рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна на озері Люб'язь, але не знайшли Олексія Веремійчика.

До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку "Прип’ять-Стохід". Пошуки тривали п'ять днів.

На допомогу активістам та небайдужим, які вели пошуки, залучили гелікоптер. З його допомогою обстежувалася прибережна зона, навколишня територія і озеро.

Важливо, що дружина луцького посадовця Анна Веремійчик заявила, що свідки трагедії Олександр Грановський, Сергій Омелянчук, Іван Дишко, які врятувалися під час шторму, дають різні покази і не сприяли пошукам зниклого безвісти чоловіка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я попливу і буду вас рятувати», – мама Олексія Веремійчика розповіла про трагедію. ВІДЕО

Тіло посадовця знайшли в середу, 16 жовтня, приблизно в тому ж місці, де і перекинувся човен із рибалками. Усі ці дні там проводили активні пошуки, проте вони були безрезультатними.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Житиме в усмішці доньки і пам’яті дружини: зворушливі спогади про Олексія Веремійчика. ФОТО


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні