На межі Волині та Рівненщини вибухнуло хімічне підприємство

0
0
На межі Волині та Рівненщини вибухнуло хімічне підприємство
У селі Клевань у Рівненській області стався вибух на підприємстві з виробництва фарб. Внаслідок вибуху на на території підприємства сталася пожежа. Перевірятимуть рівень забруднення повітря.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини.

Повідомлення про пожежу внаслідок вибуху на підприємстві у селищі Клевань Рівненського району до поліції надійшло учора, 17 жовтня, близько 19:10.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Рівненського районного відділення поліції, поліцейські вибухотехнічного відділу ГУНП та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Відповідно до акту працівників ДСНС ймовірною причиною вибуху та в подальшому пожежі є скупчення газоповітряної суміші та короткого замикання електромережі на складі лакофарбової продукції товариства з обмеженою відповідальністю.

Унаслідок загоряння в будівлі спрацювала автоматична система пожежогасіння. Також до ліквідації пожежі приступили рятувальники, які близько 19:30 загасили вогонь. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпеки поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 272 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Поліцейські залучатимуть фахівців відповідних служб, аби здійснити заміри щодо встановлення рівня забруднення атмосферного повітря в житловій зоні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні