П’яний водій застряг у свіжому бетоні на закритій на ремонт вулиці. ФОТО

1
4
П’яний водій застряг у свіжому бетоні на закритій на ремонт вулиці. ФОТО
У Льовові вночі п’яний водій застряг у свіжому бетоні на вулиці, закритій на ремонт. Вочевидь, через нетверезість чоловік не помітив ремонтних робіт на дорозі.

«Хотів проїхати вулицю і не побачив, що ведуться дорожні роботи» - так свій вчинок пояснив патрульним водій, який застряг у бетоні на вулиці Замарстинівській. Насправді ж, винен в усьому винен алкоголь", – повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Напередодні, близько 21 години патрульні приїхали на виклик про порушення ПДР, однак, побачили ДТП. 53-річний водій автомобіля Fiat Doblo здійснив наїзд на перешкоду, а саме незастигле бетонне покриття.

Чоловік був у сильному стані алкогольного сп’яніння. Проходити перевірку, як на місці із-за допомогою пристрою Drager, так і в медзакладі він відмовився.

До повного комплекту водій не мав полісу страхування та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. На чоловіка склали протоколи за ст.130 КУпАП(Нетверезе керування автомобілем) та за 124 КУпАП (За порушення правил, що спричинили ДТП), а також, винесли постанову за відсутність необхідних документів за ст.126 КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудова "лапавка" для п'яних водіїв.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні