Волинські священники перемогли журналістів у футбольному матчі. ФОТО

0
-5
Волинські священники перемогли журналістів у футбольному матчі. ФОТО
У Луцьку провели товариський футбольний матч між працівниками ЗМІ області та священнослужителями.

Поєдинок відбувся ввечері у четвер, 17 жовтня, повідомляє «Волинська газета».

Збірну «ЗМІ-Волинь» вивів на поле заступник голови облорганізації НСЖУ, головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк, а команду священнослужителів «Покров» Волинської єпархії УПЦ – голова просвітницького відділу, протоієрей Валентин Марчук, які заздалегідь домовилися про проведення цього спарингу.

Перед початком матчу команди хвилиною мовчання вшанували пам’ять передчасно загиблого на Любешівщині директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексія Веремійчика.

Почали матч працівники ЗМІ та священнослужителі з хвилини мовчання на честь трагічно загиблого Олексія Веремійчика
Почали матч працівники ЗМІ та священнослужителі з хвилини мовчання на честь трагічно загиблого Олексія Веремійчика


А потім був футбол з необмеженою кількістю замін. Спочатку працівники ЗМІ та представники спортивної громадськості, які тісно співпрацюють із мас-медіа, вели в рахунку 3:1, але потім розгубили перевагу, і за кілька хвилин до завершення гри рахунок став нічийним. У кульмінаційний момент біля власних воріт прес-секретар ФК «Волинь» Дмитро Кузнєцов, володіючи м’ячем, отримав несподівану травму, впавши на поле, наче підкошений… У результаті – влучний удар суперника, і рахунок 4:3 на користь команди «Покров», який не змінився попри останні відчайдушні атаки «ЗМІ-Волинь».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як волинські священники грають у футбол. ФОТО

Утім, як підсумували після гри всі спортсмени та капітани команд, у подібних змаганнях головне – не результат, а приязні стосунки як на футбольному полі, так і за його межами.

Нагадаємо, на початку жовтня у Луцьку відбувся футбольний матч між священниками і викладачами. Тоді з рахунком 6:5 перемогли викладачі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні