За день на нацвідбір Євробачення зареєструвались 800 учасників

0
-4
За день на нацвідбір Євробачення зареєструвались 800 учасників
Від початку першого етапу національного відбору на Євробачення-2020 свої анкети, станом на 14:00 17 жовтня, подали вже 800 бажаючих.

Про це в коментарі УНН розповів голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія.

На питання журналіста про те, чи багато учасників нацвідбору вже подали анкети, співрозмовник зазначив, що “їх вже 800”.

“Зазвичай буває і більше. Це включно з усіма, навіть не здатними заспівати „Happy Birthday“. Але люди подаються”, — зазначив він.

Аласанія зауважив, що йому важко назвати очікувану кількість бажаючих взяти участь у конкурсі.

“Було торік більше тисячі. Але після відборів і заслуховування, яке робить команда СТБ, доходить до журі — там залишається набагато менше, мова йде про десятки. Тоді вже починається конкурсний відбір”, — пояснив він.

Нагадаємо, 16 жовтня в Україні стартував прийом заявок на участь у національному відборі на Євробачення-2020, що триватиме до 25 грудня 2019 року включно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні