--> У Володимирі заблокували авто журналістів: за справу взялася поліція | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі заблокували авто журналістів: за справу взялася поліція

0
-1
У Володимирі заблокували авто журналістів: за справу взялася поліція
Поліція розпочала кримінальне провадження за повідомленням про перешкоджання журналістській діяльності.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Інцидент із журналістами трапився поблизу Володимира-Волинcького, під час підготовки телевізійного сюжету.

Так, у вівторок, 15 жовтня, до поліції Володимира-Волинського надійшло повідомлення від співробітника телеканалу "Аверс". Чоловік розповів, що поблизу очисних споруд два автомобілі заблокували проїзд службовому транспорту у якому знаходилася знімальна група телеканалу. Журналісти поверталися після зйомок сюжету щодо можливого забруднення земель місцевим підприємством.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України. Мова йде про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня місцеві активісти зафільмували потік викидів рідких відходів червоного кольору на території Володимир-Волинського району. Нечистоти ведуть до відстійників ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика". За фактом можливого забруднення землі внаслідок діяльності Володимир-Волинської птахофабрики відкрили кримінальне провадження.

У понеділок, 14 жовтня, до відстійників Володимир-Волинської птахофабрики обмежили доступ. Біля них встановили таблички "Приватна власність. Прохід та проїзд заборонений". Хоча, як розповідав активіст Тарас Сватко, земельна ділянка, на якій встановили таблички з надписами перебуває у державній власності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні