--> У Луцьку пропонують відтермінувати введення безготівкової оплати у транспорті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку пропонують відтермінувати введення безготівкової оплати у транспорті

1
21
У Луцьку пропонують відтермінувати введення безготівкової оплати у транспорті
У Луцьку просять перенести старт системи безготівкової оплати в громадському транспорті.

Таку петицію зареєстрував Горщаль Андрій 16 жовтня.

Нагадаємо, з 11 листопада 2019 року в громадському транспорті Луцька можна сплатити поїздку лише електронним квитком, або використовувати пільгові картки citycard. Гості міста зможуть придбати картки на 2 або на 3 поїздки у терміналах самообслуговування або центрах продажу. Розрахунок готівкою з цього дня у Луцьку буде неможливим.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцькрада зробила ще один крок до запровадження електронних квитків.

"З 11 листопада в Луцьку вводять систему безготівкової оплати за проїзд, яка має полегшити життя людям та запровадити облік пасажирів. Але введення системи в Луцьку супроводжується мізерною кількістю інформації та дивними кроками", – пояснює лучанин.

Згідно відповідей на сторінці Citycardnet у фейсбуці, старт системи відбудеться лише з одним можливим варіантом оплати за проїзд.

Автор петиції зауважує, що конкретні терміни введення інших способів оплати не вказані. Зокрема, в засобах масової інформації, від управління транспорту міста та від самої фірми-оператора відсутня будь-яка інформація про перевагу володіння такою картою. Можливість оплатити проїзд банківською карткою знімає необхідність отримання карти, витрат на її утримання.

Також не зрозумілим є вибір карток на 2 та 3 поїдки. Вартість таких карток вираховується на основі проїзду в маршрутному таксі, що скорочує прибутки ЛПЕ.

Лучанин, зауважує, що нині видача карток не розпочалась. "Видача карток – затратний процес, як для працівників ЦНАПу та фірми-оператора, так і для всіх верств населення. Враховуючи кількість пенсіонерів та студентів, існують сумніви, що всі пільговики встигнуть отримати персоніфіковані карти", – арґументує він.

На основі вище вказаних тезисів, автор петиції пропонує провести масштабну інформаційну компанію та відкласти офіційний запуск системи оплати до тієї пори, поки не будуть доступні всі можливі варіанти оплати, система не пройде тестовий період, поки наявність карток у пільгових категорій не досягне максимального значення та поки не буде переглянуто збільшення варіантів тимчасових.

До кінця збору підписів залишилось: 13 днів

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це часом не один з водіїв маршруток,ще хоче на останок підзаробити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні