--> На Волині померла директорка ліцею | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині померла директорка ліцею

0
3
На Волині померла директорка ліцею
Померла директор ліцею у селі Поворськ Ковельського району Демчук Наталія Борисівна.

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці начальниця відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської РДА Олена Олексюк.

"Здається це було недавно. Звичайний робочий візит у школу, а нині це опорний освітній заклад у статусі «ліцей» села Поворськ. У фойє навчального закладу нас зустрічала директор школи – Наталія Борисівна. Я добре пам’ятаю, як про себе подумала «яка гарна жінка, у повному розумінні цього слова: красива, розумна, сильна, вольова». А згодом, за певний період часу, я побачила її, звісно, такою ж красивою, але надто стомленою підступною і, на жаль, не виліковною, хворобою.

Вона мужньо боролась з недугою, але… серце зупинилось…. Смуток і печаль оселились назавжди в її родині. Тож нехай милосердний Господь упокоїть її душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні, де немає ні скорботи, ні печалі, ні зітхання, а життя – безкінечне. Вічна їй пам’ять та вічний спокій!", – йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні