Волинський коледж відсвяткував день народження. ФОТО

0
0
Волинський коледж відсвяткував день народження. ФОТО
У середу, 16 жовтня, у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій відбулись урочистості з нагоди 135-річчя навчального комплексу та Дня працівників харчової промисловості.

На захід завітали заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, керівник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк, представники обласної влади, державної служби якості освіти, – повідомляє пресслужба Луцької місьради.

Студенти закладу привітали гостей хлібом-сіллю та показали свою кулінарну майстерність, провівши невеликий екскурс різноманіттям світової кухні. Головні урочистості відбулись в актовій залі закладу.

«Ваш заклад славиться вмілими спеціалістами, потреба в яких є не тільки на теренах України, а й за кордоном. Від щирого серця хочу привітати з нагоди сьогоднішнього свята тих, хто дає знання, вміння і навички молодому поколінню. Вітаю вас і бажаю здоров’я, наснаги, терпіння та нових технологій. Дорогі студенти! Вітаю і вас, та бажаю, щоб час навчання ви використали максимально, а отримані знання зуміли втілити в життя, удосконалити і покращити. Не може інфраструктура області і міста існувати без харчових технологій. Ви потрібні нам, місту і області», – вітала причетних зі святом Ірина Чебелюк.

За сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення успіху в навчанні та вихованні учнів та студентів, професійні здобутки у сфері освіти і науки та з нагоди 135-річчя навчального комплексу Національного університету харчових технологій викладачам закладу було оголошено подяку міського голови.

Слова вітання пролунали також від Зіновії Лещенко. У вітальному слові вона зазначила, що управління освіти Луцької міської ради пишається історією успішної співпраці із Волинським коледжом НУХТ.

За сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення успіху в навчанні і вихованні учнів та студентів, професійні здобутки у сфері освіти і науки, з нагоди 135-річчя навчального комплексу та Дня працівників харчової промисловості педагогічний склад закладу нагородили грамотою управління освіти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні